Vraag maar raak

Wil je een website laten bouwen? Of je nu alleen aan het oriënteren bent of serieuze stappen wilt zetten, wij helpen je graag om erachter te komen of Scrollmate de juist match is.

SCROLLMATE FUN FACTS

Contactgegevens

STEFAN VAN GIJSEL

Support

Tel: +31611335657
Email: stefan@scrollmate.nl

Pastoor Petersstraat 3
5612 WB Eindhoven

KvK: 80899323
BTW: NL861844051B01

Voor algemene vragen kun je ons ook een appje sturen

WHATSAPP MET ONS

METEEN EEN ANTWOORD?

Bekijk de FAQ
FAQ

Veelgestelde Vragen

Staat je vraag hier tussen? Top! Anders kun je ons altijd even bellen, appen of mailen. Scrollmate staat voor je klaar!

Een one pager is een website die één enkele pagina bevat. Vaak doorloop je de hele site als je gewoonweg scrolt. Scrollen is een makkelijke en natuurlijke beweging op mobiele telefoons, waardoor conversie kan worden verhoogd met >37.5%.

Om je te helpen met het maken van een keuze, hebben wij een overzicht van onze pakketten gemaakt. Kom je er na het kijken van dit overzicht niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Dit kunnen wij hoogstwaarschijnlijk wel, maar dit doen wij niet. We bouwen alleen maar websites vanaf de grond op, zo zijn wij er zeker van dat de website goed werkt en kunnen wij ook die garantie geven.

Dit hangt heel erg af van het aantal pagina's en de complexiteit van je website. Gemiddeld gezien kun je uitgaan van 2 weken tot een maand bij een website van 5 of minder pagina's.

De reden hiervoor is vrij simpel. Wij nemen het hele proces voor je uit handen op enkele contactmomenten na. Dit geeft ons de vrijheid om een website te bouwen die wij goed vinden passen bij jouw bedrijf.

Wij werken ook met vaste prijzen zodat wij weten waar we aan toe zijn en jij ook. We maken duidelijk een plan en bespreken dat met jou. Zodra je akkoord bent, gaan wij aan de slag en bouwen wij de passende website voor jou.

Onze webdesign Mates werken vanuit huis of vanuit het Scrollmate kantoor in Eindhoven. Wil je liever fysiek afspreken? Maak een afspraak en we heten je van harte welkom in het Klokgebouw.